Facebook Toestaan Niet toestaan

Super Sunday 31 maart een groot succes!

1 april 2019 13:30

Domien Stoffels

Op zondag 31 Maart heeft tijdens de topper: "RKVV HAVO 1 - DIO'30 1" de eerste "Super-Sunday" van dit kalenderjaar plaatsgevonden.

Tijdens de rust en na de wedstrijd was RPK-Sound&Light verantwoordelijk voor de muziek en rond 17.15 uur was er een optreden van zanger Frank Verkooyen

Op een druk bezocht sportpark "De Notenboom" kwamen spelers van de jongste jeugd van onze vereniging het veld op met de spelers van HAVO-1:

Dit moet een speciale beleving zijn geweest voor deze spelers om zo mee het veld op te mogen lopen:

Ons sportpark was drukbezocht:

Ondanks dat het een spannende wedstrijd had moeten worden was in de rust eigenlijk al duidelijk dat DIO'30 niet echt aanspraak leek te maken op het meenemen van punten uit Haalderen. Ruststand: 2-0:

De tweede helft verliep nagenoeg als de eerste- en HAVO-1 is eigenlijk niet in gevaar geweest. Eindstand: 3-0!

Waarna in de "meest gezellige kantine van de Betuwe" het feest kon losbarsten!