Oproep: gelieve ons sportpark NIET te betreden! - RKVV HAVO Haalderen

Oproep: gelieve ons sportpark NIET te betreden!

Oproep: gelieve ons sportpark NIET te betreden!

20 maart 2020 7:15

Domien Stoffels

Wij zijn vanuit de gemeente (tevens handhaving) benaderd met de mededeling dat er sprake is van een flinke toestroom van jeugd op de sportparken in Lingewaard. Dit is ook het geval op ons sportpark 'de Notenboom'. Er is al meerdere malen jeugd gesommeerd het terrein te verlaten.

Vanuit ons bestuur hierbij het klemmende verzoek: tot nader order onze velden niet te betreden.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is het verboden om nog gebruik te maken van de sportaccommodaties in Nederland en dus ook in Lingewaard. Vanaf nu kan handhaving dan ook kinderen/jongeren op de sportparken wegsturen en al dan niet verdere maatregelen treffen bij herhaling (lees: boetes uitdelen).

De voorzitter van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, Ahmed Marcouch, heeft een nieuwe noodverordening afgekondigd in de periode van 17 maart 2020 tot en met in ieder geval 6 april 2020. Hierin staat dat gesloten moeten blijven: "horecavoorzieningen (eet- en drinkgelegenheden), sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden..." (1)

Wij willen ouders/verzorgers vragen om dit verzoek met hun kinderen te delen. 

Het is natuurlijk lastig om enkele weken zonder voetbaltraining door te moeten brengen. Graag verwijzen we naar een eerste set met trainingsoefeningen die thuis kunnen worden uitgevoerd: Trainingsoefeningen voor thuis! (deel 1).

Bedankt voor jullie medewerking!Bron (1): https://www.vggm.nl/vggm/nieuwsarchief/update__noodverordening_en_handhaving

Delen

Lees meer over:
belangrijk corona coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!