Publiek weer welkom bij wedstrijden en trainingen!

Publiek weer welkom bij wedstrijden en trainingen!

25 juni 2021 10:30

Domien Stoffels

Vanaf zaterdag 26 juni is er sprake van versoepelingen. Hieronder delen we met jullie de in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

Publiek

Het is weer toegestaan om publiek toe te laten op ons sportpark! Er geldt geen maximumaantal personen, het uitgangspunt is wel dat er 1,5 meter afstand gehouden dient te worden. Reserveren is niet nodig. Iedereen mag dus weer langs het veld staan bij trainingen en/of (oefen)wedstrijden.

 

Trainen en spelen van wedstrijden

Alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

 

Horeca/Kantine

Onze kantine mag weer (tot middernacht) open. Er is geen sprake van een maximum aantal personen, uitgangspunt is wel dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig. Gasten moet wel een vaste plaats worden toegewezen. Dit mag ook aan de bar zijn. Zaterdag 26 juni is de laatste officiële speeldag van de (jeugd)competities en derhalve ook de laatste dag dat de kantine geopend zal zijn van dit seizoen. De keuken blijft gesloten. 

 

Kleed en doucheruimtes

Deze mogen sinds 5 juni weer gebruikt worden.

Let op!  Verenigingen gaan hier verschillend mee om, bij veel clubs blijven de kleedkamers gesloten hebben wij opgemerkt. Bij HAVO zijn deze beschikbaar. Waar mogelijk 2 kleedkamers per team (in verband met de 1,5 meter regel voor personen ouder dan 12 jaar).

Delen

Lees meer over:
Jeugdnieuws Kantine coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!