Super-Sunday: Oktoberfest (HAVO - Trekvogels)!

Super-Sunday: Oktoberfest (HAVO - Trekvogels)!

15 oktober 2021 8:00

Domien Stoffels

Op zondag 24 oktober gaan we na (te) lange tijd weer doen, waar we in Haalderen zo goed in zijn! Direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd HAVO 1 – Trekvogels 1 zal er een heus “Oktoberfest” losbarsten in de HAVO-kantine!

De laatste editie van het "Oktoberfest" gaat terug naar zondag 20 Oktober (2019). Net als toen, zal ook deze keer Hansi Schimanski de sfeer komen verhogen, in een hopelijk gezellig en volle kantine (die men niet voor niks "De Meest Gezellige Kantine van de Betuwe" noemt). 

Zet de datum alvast in je agenda! 

Een geldige coronacheck is verplicht voor het betreden van de kantine. Voor toegang tot ons sportpark is dit geen vereiste. Meer informatie onder de afbeelding. Coronacheck
Volgens de op dit moment geldende coronaregels is toegang tot de kantine alleen mogelijk met een geldige CoronaCheck QR-code. Je kunt deze tonen in de CoronaCheck app. Mocht je niet in het bezit zijn van een smartphone, kan de QR-code ook geprint worden.

De QR-code is op drie manieren te verkrijgen:

- Je hebt veertien (of meer) dagen geleden je laatste vaccinatie tegen corona gehad;
- Je bent minder dan zes maanden geleden van corona hersteld;
- Je bent 24 uur voor aanvang van de wedstrijd negatief getest op corona, via www.testenvoortoegang.nl.

Mocht je niet in het bezit zijn van een smartphone, de QR-code kan ook geprint worden via: www.coronacheck.nl/nl/print/.

• De QR-code wordt bij de entree van de kantine gecontroleerd;
• De QR-code is alleen geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs;

Website_HEADER_15_10_2021_v4.png

Net als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Zaterdag 18 september is de actie officieel van gestart gegaan en verkoopt onze (jongste) jeugd loten die €3 per stuk kosten, waarvan maar liefst 80% (€2,40) naar de club gaat: de jeugd wel te verstaan. Loten kunnen online worden aangekocht door op onderstaande banner te klikken. Help jij ons mee het doel te bereiken?

Steunons_banner_728x90.gif

Delen

Lees meer over:
HAVO-1 Kantine Super-Sunday Vrienden van HAVO activiteiten

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!