Super Sunday: HAVO 1 - GVA 1

Super Sunday: HAVO 1 - GVA 1

6 maart 2022 10:30

Domien Stoffels

Aanstaande zondag, 13 maart zal de eerste Super-Sunday van dit kalenderjaar worden gehouden! Deze middag speelt ons eerste elftal de derby tegen GVA en zal aansluitend in de kantine een groot feest worden georganiseerd met een optreden van zanger Mitchel Tombal die tevens de muzikale begeleiding zal verzorgen.

Komen jullie ook naar ‘de meest gezellige kantine van de Betuwe’, waar speciale “Super-Sunday” (gereduceerde) prijzen zullen worden gehanteerd?!

Wat is Super-Sunday?
In 2019 is gestart met dit mooie initiatief en er zijn inmiddels meerdere "Super-Sunday" feesten georganiseerd met o.a. optredens van Frank Verkooyen, de gebroeders Knipping en Hansi Schimanski. Vaak gekoppeld aan een topwedstrijd of regionale derby. Deze feesten worden mede mogelijk gemaakt door de "Vrienden van HAVO"

Wie zijn de vrienden van HAVO?
Vrienden zijn (particuliere) sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen en met een (kleine) bijdrage zichzelf lid kunnen maken van deze supportersgroep. De inbreng van deze vrienden zal gebruikt worden voor diverse doeleinden binnen onze vereniging. Hieronder vallen bijvoorbeeld: het bekostigen van de muziek tijdens de Super Sunday's (die een paar keer per kalenderjaar zullen worden georganiseerd), activiteiten voor de jeugd, etc.

Facebook_Header.png
Delen

Lees meer over:
HAVO-1 Kantine Super-Sunday

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!