Bratwurst en pullen bier tijdens tweede editie Super-Sunday

Bratwurst en pullen bier tijdens tweede editie Super-Sunday

3 oktober 2019 11:15

Domien Stoffels

Dat we in Haalderen wel van een feestje houden zou inmiddels bekend moeten zijn… Maar na zondag 20 Oktober kan echt niemand er meer omheen: lederhosen, brat- of currywurst, pullen met bier in een gezellig aangeklede kantine in Duitse stijl, met als kers op de taart: een spetterend optreden van Oktoberfest specialist: Hansi Schimanski. Het is weer tijd voor Super-Sunday!

Op de tweede editie van dit seizoen worden alle registers opengetrokken om er een fantastisch evenement van te maken. Tijdens de vorige editie gehouden op 22 September is al opgewarmd met een gezellig feestje waarbij Jean.Jr- en Joey Knipping de stemming er goed in wisten te krijgen. Deze editie moet de overtreffende trap worden!

Dit alles zal tijdens en na de wedstrijd tegen DVOL (aanvang: 14.00 uur) plaatsvinden in onze (altijd al) gezellige kantine op Sportpark ‘De Notenboom’. Einde zal rond 20.00 uur zijn. 

Kom jij ook? Wij dagen je uit om in lederhosen of een retro Duits shirt te komen! Vergeet niet jezelf aanwezig te zetten op het Facebook evenement hier: https://www.facebook.com/events/2394910100599639/


Delen

Lees meer over:
Kantine Super-Sunday

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!