Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Seizoensafsluiting jeugd groot succes!

5 juli 13:30  Wat een sportieve, leuke, soms natte (door waterpret), maar vooral gezellige middag was het tijdens de seizoensafsluiting voor de jeugd. Zoals vooraf al aangekondigd had de activiteitencommissie-jeugd kosten nog moeite gespaard en was het een groot succes! Er was veel te doen en het weer zat ook nog eens mee, wat wil je nog meer? meer »

112x gelezen

JO12-13 spelers gezocht....!

8 juni 13:45  Om met onze huidige JO12 de overstap te kunnen maken naar een JO13 zijn we al enige tijd op zoek naar nieuwe spelers. En het lijkt erop dat we er bijna zijn! Maar… nog niet helemaal. Ben of ken jij een voetballer van 11 tot en met 13 jaar die het leuk zou vinden om onze teamgenoot te worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! meer »

69x gelezen

Seizoensafsluiting Jeugd - Zaterdag 25 Juni!

1 juni 7:30  Na enkele jaren van afwezigheid door het coronavirus mag het eindelijk weer: een seizoensafsluiting voor de jeugd. Kosten nog moeite zijn door de activiteitencommissie jeugd gespaard en er kan iets moois worden aangeboden! Zaterdag 25 juni, van 15.00 – 17.00 uur zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd voor jeugdspelers. Zo zal er een snelheidsmeter zijn, en een penaltybokaal en boardingtoernooi worden gehouden. Aansluitend (vanaf 17.00 uur) is er een (team) barbecue waar niet alleen spelers aan deel kunnen nemen, maar ook ouder(s), verzorger(s) en/of broertje(s) en zusje(s), jullie zijn allemaal welkom! Er is zelfs een (heeeel) lekker toetje geregeld als afsluiting van de middag….! meer »

286x gelezen

Pupil van de week: Dean Meijs (HAVO - DVOL)

31 mei 8:15  De eer om als laatste "Pupil van de week" de aftrap te verzorgen op sportpark 'de Notenboom' was aan Dean Meijs. Tijdens de "Super Sunday" speelde HAVO niet haar beste wedstrijd (uitslag: 1 - 1), maar dat mocht de pret niet drukken.meer »

184x gelezen

JO7 Competitie Eindtoernooi bij HAVO!

31 mei 7:30  Op zaterdag 4 juni zal van 11.00 tot 14.00 uur op ons sportpark het grote "JO7-competitie Eindtoernooi" (in de volksmond 'Knakworsttoernooi') worden gehouden. Al enkele jaren organiseren verenigingen uit de Betuwe een onderlinge competitie voor de jongste jeugd, dit seizoen was dit een samenwerking tussen sc Bemmel, RKVV HAVO, de Bataven, GVA en sv Angeren. Traditioneel is er een afsluitend toernooi waarbij een broodje knakworst zal worden gegeten. HAVO mag dit jaar organiseren. meer »

126x gelezen

Pupil van de week: Tim Campschreur (HAVO - Ewijk)

16 mei 12:45  De weergoden zijn HAVO goedgezind, want net als bij de voorgaande thuiswedstrijden was het heerlijk weer op sportpark 'de Notenboom' tijdens de wedstrijd tegen vv Ewijk gisterenmiddag. Deze keer was Tim Campschreur aan de beurt om de openingstreffer te maken, als "pupil van de week". meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!