Jeugdnieuws - RKVV HAVO Haalderen

Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

GroteClubactie van start: steun de HAVO jeugd!

26 september 7:15  Om leuke activiteiten voor onze jeugd te kunnen organiseren (denk bijvoorbeeld aan de paas-activiteiten, de seizoensafsluiting, etc.) en het jeugdhonk nieuw leven in te kunnen blazen, doen we ook dit jaar weer mee met de Grote-Clubactie! meer »

28x gelezen

Steun onze club met RABO Clubsupport!

4 september 8:00  De Rabobank ClubSupport actie is weer begonnen en het is op dit moment mogelijk om als lid van de Rabobank op RKVV HAVO te stemmen. Voor elke stem ontvangt onze vereniging financiële ondersteuning en jouw deelname is daarom erg belangrijk voor ons!meer »

142x gelezen

Wij investeren in onze vrijwilligers

31 augustus 9:45  We zijn erg trots op alle trainers, leiders en scheidsrechters die week na week actief zijn voor onze vereniging. Als Technische-Commissie jeugd en Hoofdbestuur willen we natuurlijk dat iedereen die actief is in een dergelijke rol wel de juiste middelen tot zijn of haar beschikking heeft of krijgt. Het doel hiervan is om kwalitatief goede trainingen te kunnen geven en/of wedstrijden op een zo goed mogelijke manier te kunnen begeleiden zodat onze (jeugd)spelers optimaal kunnen leren en groeien met zoveel mogelijk spelplezier. meer »

183x gelezen

Nieuwe spelregels JO13:

16 augustus 12:45  Vanaf dit seizoen zijn er door de KNVB vier nieuwe spelregels voor de JO13 doorgevoerd: de zelfpass, intrap/indribbelen bij een bal over de zijlijn, tijdstraf en vliegend wisselen (bij de middenlijn). Wil je precies weten hoe de nieuwe regels werken? Neem dan de uitgebreide beschrijving even goed door! meer »

181x gelezen

Waarom HAVO jou NU juist nodig heeft!

12 juli 10:00  Het geheim van een goed functionerende vereniging onthullen we in dit artikel. Lees hem snel om te voorkomen dat je de kans misloopt iets voor onze voetbalclub te kunnen betekenen! meer »

521x gelezen

Seizoensafsluiting Jeugd groot succes!

5 juli 9:30  Zaterdag 24 juni heeft de seizoensafsluiting voor onze jongste jeugd plaatsgevonden. De weergoden waren ons goedgezind, het was prachtig weer! Er was een stormbaan en een levend voetbalspel, de kinderen hebben gestreden om de penaltybokaal en een waterspel gedaan.meer »

345x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!