Laatste week Albert Heijn Voetbalpassie!

Laatste week Albert Heijn Voetbalpassie!

28 september 2021 7:15

Domien Stoffels

Vanaf 13 september t/m 3 oktober is het bij Albert Heijn mogelijk om Voetbalpassiepunten te sparen voor onze vereniging. De opbrengst is op dit moment €300 gepasseerd en dat is natuurlijk een mooi bedrag waar wij erg blij mee zijn! Help jij ons een eindsprint te maken naar €400?

Heb jij punten gespaard en HAVO geselecteerd, dan moet je nog wel op de button ‘sponsoren’ klikken zodat je punten ook daadwerkelijk aan onze vereniging worden toegekend.

Onder jouw spaarkaart zie je in de AH-app een knop 'Sponsoren'. Klik hierop en geef aan met hoeveel volle spaarkaarten HAVO zou willen sponsoren. Als je een volle spaarkaart hebt is het handig om deze meteen te sponsoren. Zo kan iedereen de actuele club tussenstand zien. 

Meer informatie over deze (spaar)actie op de volgende pagina:

https://www.havohaalderen.nl/289/271/sponsor-havo-met-ah-voetbalpassie/

Heb je punten over en lukt het niet meer om een volle kaart te krijgen? Deel dan je resterende Voetbalpassiepunten aan iemand anders!

Degene die graag spaarpunten van jou zou willen, stuurt jou dan een verzoek om punten te delen via whatsapp bijvoorbeeld. Je ontvangt dan een verzoek met een link daarin die uitkomt in de app. Via deze link kan je het aantal punten intypen (door de + of – toets) die jij wilt weggeven.

Hier kun je zien hoe het werkt.

Deadline

Je kunt volle spaarkaarten sponsoren tot een week na de spaarperiode, uiterlijk zondag 10 oktober.

Namens geheel RKVV HAVO bedankt voor je deelname!

BANNER3.png

Delen

Lees meer over:
AH Sponsoring Voetbalpassie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!