Nieuws

Nieuws

Update coronaregels 15 januari

17 januari 9:45  Op de persconferentie van 14 januari zijn nieuwe regels aangekondigd die per zaterdag 15 januari zijn ingegaan. Deze regels gelden tot tenminste 25 januari.meer »

68x gelezen

In de media: 60-jarige Razing weet van geen ophouden bij HAVO

11 januari 22:00  Fred Razing staat ook volgend seizoen aan het roer bij ‘zijn’ HAVO. De 60-jarige trainer uit Haalderen woont al jarenlang op steenworp afstand van sportpark De Noteboom en verlengde zijn contract bij de derdeklasser maar weer eens; hij is bezig aan zijn vierde periode bij HAVO.meer »

165x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie: €1075.56 !

6 december 10:00  Met grote trots en dank aan alle lotenkopers en verkopers die hebben meegedaan aan de Grote Clubactie, kunnen we de opbrengst van dit jaar met jullie delen: €1075.56meer »

73x gelezen

Update amateurvoetbal n.a.v. coronaregels

1 december 11:00  Afgelopen vrijdag heeft het kabinet bepaald dat met de nieuwe coronamaatregelen sporten na 17.00 uur niet is toegestaan. Voor het amateurvoetbal betekent dit dat wedstrijden in het weekend wel mogelijk blijven, maar dat er doordeweeks niet of nauwelijks getraind kan worden. De KNVB heeft een besluit genomen over de vraag of de competities dan wel door kunnen blijven gaan. Let op, dit betreft alleen het aankomend weekend:meer »

207x gelezen

Aanscherping coronaregels (sluiting na 17.00 uur)

29 november 14:45  Tot in ieder geval zondag 19 december hebben we te maken met nieuwe regels ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, welke op zondag 28 november 05.00 uur zijn ingegaan. Helaas is er wederom (grote) invloed op onze vereniging en al onze leden:meer »

150x gelezen

Pieten op bezoek bij HAVO!

29 november 13:15  Eigenlijk zouden de pieten tijdens de training van maandagavond langkomen, maar de nieuwe coronaregels hebben dat weten te dwarsbomen. Om de jeugd niet teleur te stellen, wisten de dames van de activiteitencommissie snel de Sint te bellen. Gelukkig waren er nog twee pieten vrij, en die hebben de kinderen alsnog voorzien van een lekkernij. Namens onze jeugdspelers willen we de pieten graag bedanken, dankzij jullie hoorden we alsnog allemaal vrolijke klanken!meer »

221x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!