Nieuws

Nieuws

Verslag: Beuningse Boys - HAVO (1 - 1)

Vandaag, 21 oktober 8:45  Afgelopen zondag moest HAVO 1 aantreden tegen Beuningse Boys, dit seizoen door velen als een van de titelkandidaten beschouwd. In de beginfase van de wedstrijd golfde het spel aardig op en neer, waarbij HAVO steeds meer overwicht kreeg. meer »

49x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 7

17 oktober 19:45  HAVO speelde vanmiddag in Beuningen haar 4e competitiewedstrijd tegen titelkandidaat Beuningse Boys. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Maar liefst 6 deelnemers wisten de juiste uitslag te voorspellen. Nathan Stoffels, Betty Paul, Tonny Godden, Tim van Dreumel, Gertjan Meijs en Frits Burgers pakten allen de volle buit. Nathan Stoffels komt hiermee op gelijke hoogte met koploper Michael van Aalten. Beide deelnemers hebben nu 20 punten. Hiermee lijkt de koppositie van Michael van Aalten voor het eerst sinds ruim een jaar in gevaar te komen.meer »

146x gelezen

Ringo’s Voorbeschouwing: Beuningse Boys 1 - HAVO 1

17 oktober 10:45  Gaan we een week terug, dan staat HAVO in de laatste minuut van de wedstrijd met 1 – 0 voor en denkt iedereen dat de drie punten in Haalderen blijven. Eldenia, een ploeg die eerder ook al veerkracht heeft getoond, dacht daar anders over. Een speler schiet vanaf 30 meter, met een enorme kanonskogel de bal in de kruising: 1 – 1. Dit was helaas ook direct de einduitslag, en feitelijk verloor HAVO hier twee punten. meer »

119x gelezen

Super-Sunday: Oktoberfest (HAVO - Trekvogels)!

15 oktober 8:00  Op zondag 24 oktober gaan we na (te) lange tijd weer doen, waar we in Haalderen zo goed in zijn! Direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd HAVO 1 – Trekvogels 1 zal er een heus “Oktoberfest” losbarsten in de HAVO-kantine!meer »

124x gelezen

Beuningse Boys 1 - HAVO 1

13 oktober 7:45  Aanstaande zondag zal HAVO-1 op sportpark ‘de Ooigraaf’ in Beuningen aantreden tegen Beuningse Boys 1. Dat deze wedstrijd een goede graadmeter zal zijn om te bepalen waar HAVO-1 staat in de competitie, mag duidelijk zijn. De heren uit Beuningen zijn aardig op dreef, en hebben als enig team in de 3e klasse C nog geen punten gemorst (6 uit 2). Afgelopen zondag is er met overtuiging gewonnen bij GVA (2 – 5), en de aftrap van de competitie, uit tegen Roda’28 werd met 0 – 3 gewonnen.meer »

85x gelezen

In de media: HAVO - Eldenia (1 - 1)

11 oktober 13:45  HAVO was gisteren, op een zonovergoten sportpark 'de Notenboom', lang op weg naar een krappe zege op Eldenia. Maar in de slotminuut kwamen de gasten uit Elden langszij via een wonderschone treffer van grote afstand: 1-1. meer »

141x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!