Nieuws

Nieuws

Pupil van de week: Tim Campschreur (HAVO - Ewijk)

Gisteren, 16 mei 12:45  De weergoden zijn HAVO goedgezind, want net als bij de voorgaande thuiswedstrijden was het heerlijk weer op sportpark 'de Notenboom' tijdens de wedstrijd tegen vv Ewijk gisterenmiddag. Deze keer was Tim Campschreur aan de beurt om de openingstreffer te maken, als "pupil van de week". meer »

54x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 32

15 mei 20:30  HAVO 1 heeft eindelijk weer een groen bolletje achter haar naam. Na vier nederlagen op rij was HAVO vanmiddag met 1-0 te sterk voor degradatiekandidaat vv Ewijk. De eindstand stond al na 8 minuten op het scorebord door een doelpunt van Joey Alofs. In de HAVOPOOL vandaag 6 deelnemers met een juiste voorspelling. Quint Gerrits, Han van Heumen, Kirsten Nieuwenhuis, Dorinda Basten, Ruben Booltink en Angelique Vermasen pakten allen 5 punten. Quint Gerrits stijgt hierdoor naar de 2e plaats in het algemeen klassement. meer »

79x gelezen

Ringo’s voorbeschouwing: HAVO 1 – vv Ewijk 1

15 mei 10:15  HAVO zit in de hoek waar de klappen vallen. Afgelopen zondag werd van laagvlieger RODA’28 verloren met 1-4. In de doordeweekse wedstrijd van afgelopen donderdag ging HAVO kansloos met 6-0 onderuit in Nijmegen tegen Brakkenstein.meer »

63x gelezen

Pupil van de week: Javi Meijs (HAVO - Roda'28)

13 mei 7:45  Op een zonnig sportpark 'de Notenboom' was het afgelopen zondag een speciale middag voor JO9 speler Javi Meijs, die als "pupil van de week" in de belangstelling mocht staan! Van HAVO zijde was dit (helaas) één van de schaarse hoogtepunten van de middag (1 - 4 verlies), maar dat mocht de pret niet drukken...meer »

99x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 31

12 mei 22:00  HAVO 1 zit in de hoek waar de klappen vallen. Er werd vanavond in Nijmegen tegen "angstgegner" Brakkenstein voor de vierde keer op rij verloren. De wedstrijden van HAVO tegen Brakkenstein staan bekend als doelpuntrijke wedstrijden, vanavond was dat niet anders. Bij rust stonden de Nijmegenaren al met 4-0 voor, het werd uiteindelijk 6-0. In de HAVOPOOL was Marco Kerkman de enige deelnemer met een juiste voorspelling en steeg daardoor 9 plaatsen in het algemeen klassement. A.s. zondag speelt HAVO 1 thuis tegen VV Ewijk. Voorspellingen voor deze wedstrijd kunnen vanaf morgenvroeg 09.00 uur worden doorgegeven.meer »

91x gelezen

Nieuw bestuurslid: Natascha Brands (activiteiten)

12 mei 8:45  Al enkele jaren is Natascha actief binnen onze vereniging, zowel in de kantine als barmedewerker, als lid (en sinds een jaar aanspreekpunt voor) de activiteitencommissie jeugd, waar ze met de andere dames, met veel plezier de diverse activiteiten voor onze jeugd organiseren (denk aan de jeugd-kerstbingo, activiteiten met Pasen, sinterklaas, en ga zo maar door) . Het was voor het bestuur daarom een “een-tweetje” om haar te benaderen voor de openstaande vacature voor bestuurslid activiteiten, waarop ze ‘ja’ heeft gezegd.meer »

75x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!