Vacatures

Vacatures

Scheidsrechter

10-02-2020

Spelbegeleider Mini's tm/ JO10

De spelbegeleider is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De spelbegeleider helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal. En dit begint al bij allerjongste Jeugd!

Binnen onze vereniging is er altijd behoefte aan spelbegeleiders voor de jeugd en om aan de vraag te voldoen zijn we op zoek naar jeugdspelers, ouders, of andere belangstellenden die deze rol zouden willen invullen.

Sinds twee seizoenen is er tot en met de JO10 geen scheidsrechter meer en is deze rol vervangen door de spelbegeleider. Deze begeleider beweegt zich niet (meer) over het veld maar staat aan de rand van het veld en probeert spelers zoveel mogelijk zelf te laten bepalen en treedt alleen op als er onduidelijkheid is of de regels niet (goed) worden nageleefd.

Dit is eventueel ook de perfecte springplank richting 'scheidsrechterschap'. Met name voor spelers binnen onze eigen jeugd.

Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen bij thuiswedstrijden van RKVV-HAVO? Meld je dan aan als potentiële spelbegeleider via de contactpagina (optie technische-commissie jeugd) of neem contact op met Domien Stoffels (06-53498797).

Wij zorgen ervoor dat je, onder begeleiding, kennis kunt maken met het fluiten van jeugdwedstrijden met de mogelijkheid op een scheidsrechters cursus om je verder te ontwikkelen naar scheidrechter van onze oudere jeugdteams.

Meer informatie over het belang, de rol en taken van een wedstrijdbegeleider mini’s t/m JO10 vindt je hier.

Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Social Media beheer Communicatief talent gezocht!
Scheidsrechter Spelbegeleider Mini's tm/ JO10
Horecamedewerker Kantinemedewerker/ster (weekenden)
Fotograaf (hobby) Fotograaf gezocht
Sponsorcommissie Medewerker/ster sponsoradministratie
Speler / speelster Speelsters HAVO Dames 1
(Hoofd)trainer Train(st)er JO9
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!