Vrienden van HAVO

Vrienden van HAVOWie zijn de vrienden van HAVO?


Vrienden zijn (particuliere) sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen en met een (kleine) bijdrage zichzelf lid kunnen maken van deze supportersgroep. De inbreng van deze vrienden zal gebruikt worden voor diverse doeleinden binnen onze vereniging. Hieronder vallen bijvoorbeeld: het bekostigen van de muziek tijdens de Super Sunday's (die een paar keer per kalenderjaar zullen worden georganiseerd), activiteiten voor de jeugd, etc.

In de kantine krijgen alle vrienden een mooi plekje zodat iedereen kan zien wie er hebben deelgenomen:

De vrienden van 2019

In 2019 is gestart met dit mooie inititatief en zijn er drie "Super-Sunday" feesten georganiseerd. De laatste van 2019 heeft plaatsgevonden op zondag 20 Oktober en stond in het teken van Oktoberfest. Dit was met een optreden van Hansi Schimanski in een overvolle kantine (niet voor niks noemt men dit "De Meest Gezellige Kantine van de Betuwe...!) een zeer geslaagde middag.


Oktoberfest in de HAVO kantine met pullen bier en wurst!

Eerdere edities zijn gehouden op 31 Maart met een optreden van Frank Verkooyen, en 22 september met een spetterend optreden van de gebroeders Knipping.Vrienden van HAVO 2020-2021

Omdat 2019 zo'n groot succes was, willen we doorpakken en in 2020 nog meer en beter terugkomen! Hiervoor zijn we op zoek naar bestaande- en/of nieuwe vrienden die zich voor HAVO in willen zetten. Wat is er voor nodig? Gebruik onderstaand fomulier, of stuur een e-mail naar: vriendenvan@havohaalderen.nl, of spreek Ramona even aan achter de bar, of stuur Rob Derksen (06-49968703) even een berichtje!

Deelname en de sponsorbedragen gelden voor één kalenderjaar (in dit geval 2020) en de sponsormogelijkheden zijn als volgt:

  • Club van €20
  • Club van €50
  • Club van €100
  • Stersponsor (€250)


Aanmelden kan tot en met uiterlijk 1 September 2020.

Aanmelden Vrienden van HAVO 2020

Geef hier de gewenste (groeps)naam die op de website, Facebook e.d. gebruikt zal worden. 

Laat het weten als je nog op- en/of aanmerkingen hebt over de invulling van 2019, een idee voor 2020, alle feedback is welkom!* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!