HAVOPOOL

HAVOPOOL

Banner.jpg

Met ingang van dit seizoen organiseren we een gratis Facebook HAVO-POOL waar je met het juist voorspellen van de uitslag van de wedstrijd van HAVO-1 prijzen kunt winnen. Nadere uitleg en regels zijn hier terug te vinden. 

Prijzen zijn beschikbaar gemaakt door RKVV HAVO (taarten) en Jumbo Scheperkamp Bemmel (boodschappenpakketten)

Jumbo_Bemmel.JPG           havo_taart_2.JPG                                  

Stand aan kop per 13-10-2020

          Naam                       Punten

1 Michael van Aalten 9
2 Mathieu Knipping 7
3 Eut Gertsen 6
3 Ringo Razing 6
3 Quint Gerrits 6
3 Domien Stoffels 6
4 Nathan Stoffels 5
5 Dennis Kerkman 4
5 Henk Duijf 4
5 Jordy Basten 4
5 Kim Korthouwer 4
5 Tom Sweers 4
5 David van Kuppeveld 4
5 John Vermasen 4

 

Uitslagen/tussenstand(en) per ronde hier beneden:

Uitslag HAVOPOOL speelronde 6

13 oktober 23:15  Vanavond stond voor HAVO 1 de inhaalwedstrijd tegen Brakkenstein op het programma. Vanwege de verscherpte landelijke maatregelen voorlopig laatste wedstrijd (in ieder geval t/m zondag 8 november) werd met 0-2 verloren. De juiste uitslag werd niet voorspeld. Wel waren er 10 deelnemers die een punt pakte door Brakkenstein als winnaar aan te wijzen.meer »

377x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 7

11 oktober 14:45  Nieuwkomer Wilfred Knipping heeft vandaag meteen als enige de volle buit gepakt in de HAVOPOOL. Wilfred speelde deze ronde voor het eerst mee en wist direct de juiste voorspelling te doen. HAVO verloor bij Blauw-Wit met 2-1 Quint Gerrits, Eut Gertsen, Ringo Razing, Nathan Stoffels, Angelique Vermasen en nieuwkomer Jos Zegers voorspelden allen een nederlaag voor HAVO maar wisten niet de juiste uitslag te voorspellen. HAVO speelt dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Brakkenstein, aanvang 20.00 uur. De voorspellingen voor deze wedstrijd kunnen vanaf morgenvroeg 09.00 uur doorgegeven worden.meer »

338x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 5

8 oktober 20:00  Vanavond speelde HAVO 1 in Arnhem de inhaalwedstrijd tegen Arnhemse Boys. De wedstrijd werd door HAVO vrij eenvoudig gewonnen met 1-6. Van de 51 HAVOPOOL deelnemers voorspelde 90% een overwinning voor de geelzwarten uit Haalderen, de juiste voorspelling zat er echter niet tussen. Hierdoor zorgde dit inhaalduel voor weinig verschuivingen in het algemeen klassement. Door de eerdere afgelastingen niet alleen drukke tijden voor de mannen van HAVO 1, maar ook voor de HAVOPOOL deelnemers. Vanaf morgenvroeg 09.00 uur kan er alweer voorspeld worden voor de wedstrijd van a.s. Zondag. HAVO 1 neemt het dan in Nijmegen op tegen Blauw Wit. meer »

448x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 4

21 september 17:00  Tom Sweers en Matieu Knipping zijn de grote winnaars van speelronde 4 van de HAVOPOOL. Beiden wisten als enige van de maar liefst 58 deelnemers de juiste uitslag (4-2) te voorspellen. Matieu Knipping nadert hierdoor koploper Michael van Aalten tot op 2 punten. Tom Sweers meldt zich door dit resultaat in de top van het klassement. meer »

451x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 3

15 september 18:45  Michael van Aalten kan nog zeker 2 weken genieten van zijn koppositie in de HAVOPOOL, Deze week was er geen enkele deelnemer die de juiste uitslag wist te voorspellen. Wel waren er 10 deelnemers die een nederlaag voor HAVO voorspelden , hiermee lopen ze 1 punt in op Michael van Aalten die dacht dat HAVO met 2-1 zou winnen. meer »

87x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 2

8 september 21:00  In tegenstelling tot vorige week was er deze keer wel een deelnemer die de juiste uitslag wist te voorspellen: Michael van Aalten was de enige van het mooie aantal deelnemers van 53 personen, die de eindstand correct had. Hij deelt hiermee direct een tik uit aan de overige deelnemers en staat ruim aan kop. Zijn juiste voorspelling was vanwege de "bonuswedstrijd" maar liefst goed voor 6 punten. Ook Domien Stoffels , Quint Gerrits en Mathieu Knipping deden goede zaken, zei voorspelden allen een gelijkspel. meer »

62x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!