HAVOPOOL - RKVV HAVO Haalderen

HAVOPOOL

HAVOPOOL

Banner.jpg

Ook dit seizoen organiseren we een gratis Facebook HAVO-POOL waar je met het juist voorspellen van de uitslag van de wedstrijd van HAVO-1 prijzen kunt winnen. Nadere uitleg en regels zijn hier terug te vinden. 

Prijzen zijn beschikbaar gemaakt door RKVV HAVO (HAVO tompoucen) en Jumbo Scheperkamp Bemmel (boodschappenpakketten)

Jumbo_Bemmel.JPG                                             


Stand aan kop per 21-05-2023

Marco Kerkman 108
Dorinda Basten 107
David Stoffels 104
Domien Stoffels 104
Hans Braam 103
Rob Faessen 100
Ramona Penraat 100
Raymon van Hal 100
Tim van Dreumel 96
Dennis Kerkman 95

 

15.jpg

16.jpg


5.jpg

4.jpg


 

Uitslag HAVOPOOL speelronde 30

21 mei 20:30  HAVO-1 Trekvogels-1 0-4 (0-0) HAVO was gastheer bij het kampioensfeest van Trekvogels. Het al weken gedegradeerde HAVO belandde op de valreep toch nog op een feestje. Trekvogels greep met een 4-0 zege in Haalderen de titel in 3C. ,,Maar ook zonder een overwinning bij ons waren ze kampioen geworden”, wist trainer Michael Rutjes, die met HAVO de rust haalde met 0-0. ,,Na drie snelle goals achter elkaar was de wedstrijd gespeeld en konden we de vertrekkende jongens een applauswissel geven. Toch een mooie laatste Super Sunday.” Tekst: De Gelderlander Aantal deelnemers speelronde 30: 68 Aantal juiste voorspellingen: 4 ( Dorinda Basten, Hans Braam, Rob Faessen, Wilfried Goudt)meer »

119x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 29

14 mei 21:30  DVOL-1 - HAVO-1 2-0 (1-0) Zondag is het Driel-Jonge Kracht. Achter de drie kemphanen meldde zich zondag brutaal DVOL. Na de 2-0 zege op HAVO durft trainer Thijs Hendriks van de Lentse club te dromen. ,,We staan drie punten achter Driel en kunnen dus nog derde wonen én de periode winnen. Kleine kans hoor, maar we gaan er vol voor. De overwinning op HAVO was degelijk, maar niet sprankelend. Traditiegetrouw heeft DVOL het moeilijk tegen HAVO, maar dit keer niet.” Gijs Diebels en Niels Goldenbelt scoorden, zag ook trainer Michael Rutjes van de tegenstander uit Haalderen. ,,We boeken altijd goede resultaten tegen ‘Lent’, maar ditmaal maakten we nergens aanspraak op.” Nadat topscorer Thijs Barten geblesseerd uitviel, was het gedaan met HAVO. ,,Stijn Kuster van de JO19 kwam er voor hem in. Hij brengt heel veel energie en die komt er echt wel hoor, maar het verschil met Thijs is nog erg groot. Dankzij een uitstekend keepende Steven Paul bleef het bij 2-0.” Tekst: De Gelderlander Aantal deelnemers speelronde 29: 67 Aantal juiste voorspellingen: 5 (Hans Basten, Hans Braam, Marco Kerkman, Remi Rensen, Rob Faessen)meer »

118x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 28

30 april 19:00  HAVO-1 Jonge Kracht-1 2-2 (0-1) HAVO, vorige week gedegradeerd, vocht zich knap terug van een 0-2 achterstand tegen Jonge Kracht (2-2). Joris Boehlé (penalty) en Joep Hegeman scoorden voor de ploeg uit Huissen, die in Haalderen dure punten morste in de strijd om de derde periode. ,,We hebben ze mooi dwarsgezeten, ja”, sprak HAVO-trainer Michael Rutjes tevreden. Marc Gunterman en clubtopscorer Thijs Barten scoorden een kwartier voor tijd kort na elkaar. ,,Marc uit een corner en Thijs meteen na de aftrap door de bal af te pakken van hun laatste man. Zo’n kans één-op-één met de keeper moet je Thijs niet geven; die schiet hij gegarandeerd binnen.” Voor collega René Knuiman waren de druiven zuur. ,,We hadden goede zaken kunnen doen in de derde periode. HAVO dwong het punt af door hard te werken en niet op te geven. Knap. Maar het had ons niet mogen gebeuren.” Tekst: De Gelderlander Aantal deelnemers speelronde 28: 66 Aantal juiste voorspellingen: 6 ( Kim Wagener, Mark van Haeften, Erwin van den Born, Han Piels, Roy Demon, Carina Hooijman)meer »

167x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 27

23 april 18:45  Quick 1888-1 HAVO-1 4-0 (1-0) Een 4-0 nederlaag bij Quick 1888 bezegelde zondagmiddag het lot van HAVO: de club uit Haalderen is volgend seizoen voor het eerst sinds 2017 weer vierdeklasser. De degradatie na zes jaar derdeklassevoetbal in Haalderen kwam niet als verrassing. Al maandenlang staat HAVO stijf onderaan in 3C. Maar pijn deed de officiële bevestiging wel. ,,We zitten met een mannetje of acht in de kantine bij HAVO. Er heerst gelatenheid”, meldde interim-trainer Michael Rutjes na de nederlaag in Nijmegen. ,,Dat we zouden degraderen, hadden we een week of vijf geleden al geaccepteerd. Nu rest ons niet anders dan goed afsluiten in de laatste vier wedstrijden en dan de focus op volgend seizoen.” Tekst: De Gelderlander Aantal deelnemers speelronde 27: 70 Aantal juiste voorspellingen: 1 (Jan Rutjes)meer »

177x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 26

16 april 21:45  HAVO-1 - SCE-1 1-2 (0-1) Hekkensluiter HAVO verloor tot ontsteltenis van trainer Michael Rutjes met 1-2 van SCE. Rutjes neemt samen met Roy Vernes de rest van dit seizoen de taken over van Fred Razing, die om privéredenen niet terugkeert bij de club. ,,SCE staat tweede en wij onderaan, maar we hebben vollédig gedomineerd. Dat zij toch winnen is ongelooflijk”, vond Rutjes. ,,Dat zei SCE zelfs. Maar hoe wij vechten voor elkaar, op de trainingen en nu ook weer in de wedstrijd, daar ben ik echt trots op. De jongens kunnen er ook met de pet naar gooien in de situatie waarin wij zitten. Maar dat doet niemand.” Tekst: De Gelderlander Aantal deelnemers speelronde 26: 70 Aantal juiste voorspellingen: 4 (Tim van Dreumel, Hans Basten, Sjors Venselaar, Mariaan Verwaaijen)meer »

211x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 25

10 april 22:30  HAVO-1 - DVOL-1 2-0 (0-0) HAVO heeft op tweede paasdag de inhaalwedstrijd tegen DVOL verrassend met 2-0 gewonnen. De overwinning op de buren uit Lent was pas de tweede competitiezege voor de hekkensluiter uit Haalderen. Op 9 oktober werd tegen RKSV Driel (3-2) voor het laatst gewonnen door het team van trainer Fred Razing. Door de derde achtereenvolgende uitnederlaag zakt DVOL terug naar de middenmoot van de derde klasse C. Aantal deelnemers speelronde 25: 68 Aantal juiste voorspellingen: 3 (Ben Weideveld, Marcel Zonneveld, Twan Demon) Tekst: Voetbalgelderland.nlmeer »

217x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!