HAVOPOOL

HAVOPOOL

Banner.jpg

Met ingang van het seizoen 2020/2021 organiseren we een gratis Facebook HAVO-POOL waar je met het juist voorspellen van de uitslag van de wedstrijd van HAVO-1 prijzen kunt winnen. Nadere uitleg en regels zijn hier terug te vinden. 

Prijzen zijn beschikbaar gemaakt door RKVV HAVO (taarten) en Jumbo Scheperkamp Bemmel (boodschappenpakketten)

Jumbo_Bemmel.JPG           havo_taart_2.JPG                                  

Top 10 seizoen 2021/2022

Michael van Aalten 63
Lies Arnts 59
Betty Paul  58
Ria Duijf  57
David Stoffels 56
Quint Gerrits 55
Eut Gertsen 54
David van Kuppeveld 53
Mart Sweers 51
Dory Vos van Alst 49
Han van Heumen 49

Uitslag HAVOPOOL speelronde 35

6 juni 20:00  HAVO 1 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-0 verloren van RKSV Driel. De wedstrijd om "des keizers baard" werd in de 2e helft beslist door een eigen doelpunt van HAVO. Deze speelronde in de HAVOPOOL 2 deelnemers met een juiste voorspelling. Mart Sweers en Ilona Stoffels gaven beiden een juiste voorspelling door. Dit betekend voor Mart dat hij in de top 10 eindigt. Michael van Aalten is de terechte winnaar geworden van de eerste editie van de HAVOPOOL. Michael stond "op enkele weken na" het hele seizoen bovenaan. De 2e en de 3e prijs gaan naar respectievelijk Lies Arnts en Betty Paul. We zullen binnenkort contact opnemen met de prijswinnaars. Na de succesvolle 1e editie van de HAVOPOOL (met maar liefst 109 ! deelnemers) zal er ook volgend seizoen weer een HAVOPOOL georganiseerd worden. Iedereen bedankt voor het meespelen en tot volgend seizoen ! Bij deze willen wij Jumbo Scheperkamp Bemmel bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen.meer »

148x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 34

29 mei 19:30  HAVO 1 heeft vanmiddag in de derby tegen DVOL met 1-1 gelijk gespeeld. In de beslist niet hoogstaande derby ging er aan beide kanten veel fout en verdiende de wedstrijd eigenlijk geen winnaar. In de HAVOPOOL deze week 4 deelnemers met een juiste voorspelling. David Stoffels, Eut Gertsen, Ringo Razing en Roy Demon pakte deze bonusronde 10 punten. Volgend weekend wederom een bonusronde, in de laatste speelronde neemt HAVO 1 het dan op in Driel tegen de plaatselijke RKSV Driel. meer »

147x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 33

22 mei 20:00  HAVO 1 heeft vanmiddag met 4-3 verloren van het Nijmeegse Blauw Wit. In de eerste helft vielen er maar liefst 6 doelpunten (3-3). Joey Alofs 2x en Kefas Schut waren trefzeker voor de ploeg van Fred Razing. Twaalf minuten voor tijd maakte Blauw Wit de winnende treffer waardoor de Nijmegenaren verzekerd zijn van een langer verblijf in de 3e klasse. In de HAVOPOOL deze speelronde geen juiste voorspelling waardoor Michael van Aalten koploper blijft. Wel wist Marco Kerkman de winnaar en het aantal doelpunten van Blauw Wit te voorspellen waardoor Marco de winnaar is van deze speelronde. Met nog 2 speelrondes te gaan nadert de HAVOPOOL de ontknoping. De laatste 2 wedstrijden zijn allebei bonuswedstrijden waardoor er nog van alles mogelijk is.meer »

128x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 32

15 mei 20:30  HAVO 1 heeft eindelijk weer een groen bolletje achter haar naam. Na vier nederlagen op rij was HAVO vanmiddag met 1-0 te sterk voor degradatiekandidaat vv Ewijk. De eindstand stond al na 8 minuten op het scorebord door een doelpunt van Joey Alofs. In de HAVOPOOL vandaag 6 deelnemers met een juiste voorspelling. Quint Gerrits, Han van Heumen, Kirsten Nieuwenhuis, Dorinda Basten, Ruben Booltink en Angelique Vermasen pakten allen 5 punten. Quint Gerrits stijgt hierdoor naar de 2e plaats in het algemeen klassement. meer »

150x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 31

12 mei 22:00  HAVO 1 zit in de hoek waar de klappen vallen. Er werd vanavond in Nijmegen tegen "angstgegner" Brakkenstein voor de vierde keer op rij verloren. De wedstrijden van HAVO tegen Brakkenstein staan bekend als doelpuntrijke wedstrijden, vanavond was dat niet anders. Bij rust stonden de Nijmegenaren al met 4-0 voor, het werd uiteindelijk 6-0. In de HAVOPOOL was Marco Kerkman de enige deelnemer met een juiste voorspelling en steeg daardoor 9 plaatsen in het algemeen klassement. A.s. zondag speelt HAVO 1 thuis tegen VV Ewijk. Voorspellingen voor deze wedstrijd kunnen vanaf morgenvroeg 09.00 uur worden doorgegeven.meer »

172x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 30

9 mei 15:00  HAVO 1 werd gisteren door laagvlieger Roda'28 op een pijnlijke nederlaag getrakteerd. (1-4) Bij rust stond het al 0-2 voor de ploeg uit Winssen. Ook na rust wisten de bezoekers 2x te scoren. Door een doelpunt van Thijs Barten wist HAVO pas na de 0-4 iets terug te doen. In de HAVOPOOL deze week geen juiste voorspelling. Wel waren er 10 deelnemers die 1 punt konden bijschrijven.meer »

120x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!