HAVOPOOL

HAVOPOOL

Banner.jpg

Met ingang van het seizoen 2020/2021 organiseren we een gratis Facebook HAVO-POOL waar je met het juist voorspellen van de uitslag van de wedstrijd van HAVO-1 prijzen kunt winnen. Nadere uitleg en regels zijn hier terug te vinden. 

Prijzen zijn beschikbaar gemaakt door RKVV HAVO (taarten) en Jumbo Scheperkamp Bemmel (boodschappenpakketten)

Jumbo_Bemmel.JPG           havo_taart_2.JPG                                  

Stand aan kop per 21-11-2021

Michael van Aalten   27
Lies Arnts   23
Nathan Stoffels   23
Quint Gerrits   22
Betty Paul    21
Tonny Godden   21
David van Kuppeveld   19
Henk Duijf   19
Eut Gertsen   18
Dory Vos van Alst   18
Ramona Penraat   18
Ria Duijf    18
Roger Vonk   18

Uitslag HAVOPOOL speelronde 12

21 november 19:30  Door een minimale overwinning op het laag geklasseerde vv Ewijk heeft HAVO vandaag de 2e plaats in de 3e klasse C weten vast te houden. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk een 0-1 overwinning voor de geelzwarten. Ilona Stoffels en Michel van Haeften waren de enige twee deelnemers in de HAVOPOOL die er met de 5 punten vandoor gingen.meer »

177x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 11

14 november 19:00  HAVO 1 heeft helaas de volgende ronde van het bekertoernooi niet weten te bereiken. Het vonnis werd uiteindelijk via strafschoppen geveld omdat de stand na de reguliere speeltijd 2-2 was. De 1e klasser Columbia uit Apeldoorn nam de penalty's beter. In de HAVOPOOL was Betty Paul deze week de enige van de 63 deelnemers die de juiste uitslag wist te voorspellen. Betty stijgt hierdoor naar de 5e plaats in het algemeen klassement. Michael van Aalten zag zijn koppositie wederom niet in gevaar komen en staat nu al ruim een jaar aan kop in de HAVOPOOL.meer »

153x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 10

7 november 19:15  Speelronde 10 van de HAVOPOOL kende deze week 3 winnaars. Ramona Penraat, Tom Sweers en Rinado Alofs hadden in hun glazen bol gekeken en voorspelde alle drie een 2-3 overwinning voor HAVO. Ramona heeft hierdoor een top 10 klassering te pakken. Rinado en Tom stijgen beiden ruim 20 plaatsen in het algemeen klassement. meer »

185x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 8

24 oktober 19:30  HAVO 1 wist vanmiddag ondanks de personele problemen met 2-1 te winnen van koploper Trekvogels. Na een 1-0 ruststand door een doelpunt van Sjors Venselaar kwam Trekvogels in de 60e minuut op gelijke hoogte. Invaller Joey Alofs zorgde er in de 90e minuut voor dat de 3 punten in Haalderen bleven. In de HAVOPOOL waren er maar liefst 13 deelnemers die de juiste uitslag hadden voorspeld. Koploper Michael van Aalten, Lies Arnts, Quint Gerrits, Tonny Godden, Henk Duijf, Dory Vos, Roger Vonk, Shandro Nieuwenhuis, Vera Laracker, Marieke Weijman, Hent van Haeften, John van Swaaij en Ferry Verplak gingen er vandoor met de volle buit. meer »

195x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 7

17 oktober 19:45  HAVO speelde vanmiddag in Beuningen haar 4e competitiewedstrijd tegen titelkandidaat Beuningse Boys. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Maar liefst 6 deelnemers wisten de juiste uitslag te voorspellen. Nathan Stoffels, Betty Paul, Tonny Godden, Tim van Dreumel, Gertjan Meijs en Frits Burgers pakten allen de volle buit. Nathan Stoffels komt hiermee op gelijke hoogte met koploper Michael van Aalten. Beide deelnemers hebben nu 20 punten. Hiermee lijkt de koppositie van Michael van Aalten voor het eerst sinds ruim een jaar in gevaar te komen.meer »

263x gelezen

Uitslag HAVOPOOL speelronde 6

10 oktober 19:30  HAVO 1 heeft vanmiddag op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld tegen Eldenia. Via een treffer van Lex Doeleman kwam HAVO kort voor rust op een 1-0 voorsprong. Lang leek het daarbij te blijven, tot Eldenia vlak voor tijd fraai gelijk maakte. David van Kuppeveld, Roy Demon en Han van Heumen pakten hiermee de volle buit in de HAVOPOOL. David van Kuppeveld stijgt naar de 2e plaats in het algemeen klassement en komt op 3 punten van koploper Michael van Aalten. Roy Demon komt de top 10 binnen en Han van Heumen stijgt naar de 12e plaats.meer »

163x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!