Loten Verkopen voor de Grote Clubactie

Loten Verkopen voor de Grote Clubactie

[ Pagina terug ] 

Op deze pagina is alle informatie met betrekking tot het verkopen van loten voor de Grote Clubactie terug te vinden.

Algemene Informatie

 • Zaterdag 18 september start de lotenverkoop.
 • Een lot kost €3 waarvan 80% van de opbrengst direct naar de HAVO jeugd gaat (€2.40).
 • Verkopen en invoeren van loten is mogelijk tot uiterlijk 23 november.
 • 8 december is de trekking die op 9 december via de website (www.groteclubactie.nl) bekendgemaakt zal worden. 

 

Coronaproof loten verkopen

We kunnen ons voorstellen dat in verband met het coronavirus niet iedereen erop zit te wachten om langs de deuren te gaan, daarom is het ook dit jaar mogelijk om volledig digitaal je loten te verkopen. Het is nog wel mogelijk om met het verkoopboekje te gaan werken, maar ons advies is om digitaal te gaan werken. Dit is administratief ook een stuk makkelijker namelijk, omdat je vanaf dit jaar zelf de loten online in moet geven als je met het verkoopboekje werkt. 

We beginnen met het uitleggen van de (geadviseerde) digitale werkwijze:

Digitaal loten verkopen

Alle jeugdleden hebben een eigen persoonlijke verkooppagina. Een overzicht met deze pagina's per team is hier terug te vinden: https://www.havohaalderen.nl/PersoonlijkePagina/

Deze link kun je delen met familie, vrienden, bekenden, buurtgenoten, etc via Whatsapp, Facebook, e-mail en/of Twitter. Deze pagina ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de verkoopboekjes en verkochte loten worden automatisch aan de verkoper toegekend zodat we gelijk kunnen zien hoeveel loten je hebt verkocht en welke beloning er voor jou beschikbaar is (zie "beloningssysteem")

QR Code(s)

Op de pagina met de persoonlijke link(s) zijn ook QR codes terug te vinden (de meest rechterkolom). Deze kun je eventueel afdrukken en mensen laten scannen. Deze komt (ook) uit bij je persoonlijke verkooppagina. 

Een uitleg voor kopers is hier terug te vinden. Lees deze pagina even door zodat je weet wat de mensen die online loten van je gaan kopen moeten invoeren en hoe de pagina eruit ziet. 

Werkwijze:

 1. Ga naar de pagina waarop de links naar de persoonlijke verkooppagina(s) terug te vinden zijn en kopieër die van jezelf.
 2. Deel hem via Whatsapp, Facebook, E-mail en/of Twitter met vrienden, bekenden en/of buurtgenoten.
 3. Verkopen van loten is mogelijk tot en met 23 november

  Er zijn verder geen (administratieve) handelingen nodig. Verkochte loten worden automatisch verwerkt voor ons beloningssysteem (zie hieronder)

Loten verkopen met verkoopboekje

Als je er niet voor kiest om digitaal loten te verkopen ga je met het verkoopboekje langs de deuren en laat je hem door familie, vrienden, bekenden, e.d. invullen. Als je klaar bent met verkopen ga je naar je persoonlijke verkooppagina en daar geef je de gegevens van de verkochte loten in. Voor spelers jonger dan 16 jaar is het noodzakelijk dat ouder(s) en/of verzorger(s) assisteren met het invullen. 

De verkoopboekjes worden dus niet meer ingeleverd bij je trainer(s)/leider(s) en het verwerken moet iedereen zelf doen. Dit is dan ook de reden dat wij het aanraden direct “Digitaal” loten te verkopen. 

Werkwijze:

 1. Je gaat vanaf zaterdag 18 september langs de deur(en) bij familie, bekenden, je buurt, etc en vraagt kopers het formulier in te vullen

  Belangrijk is dat alle velden goed worden ingevuld. Voorletter(s), achternaam, e-mail adres en IBAN Rekeningnummer zijn hierbij erg belangrijk (zonder deze gegevens kun je de loten niet verwerken!)

 2. Uiterlijk 23 november ga je naar je persoonlijke verkooppagina (overzicht met de links naar deze pagina(s) per jeugdteam kun je hier terugvinden: https://www.havohaalderen.nl/PersoonlijkePagina/) en hier geef je de gegevens die in het boekje zijn ingegeven door je koper(s) zorgvuldig in

Beloningssysteem

Om de Grote Clubactie niet alleen voor HAVO, maar ook voor jou aantrekkelijk te maken hebben we in samenwerking met onze hoofdsponsor voor de jeugd “Snelders Sport Elst” opnieuw een uitdagend beloningssysteem afgesproken:


• Bij 10 loten krijg je een waardebon van €   7,50
• Bij 25 loten krijg je een waardebon van € 15,00
• Bij 30 loten krijg je een waardebon van € 20,00
• Bij 40 loten krijg je een waardebon van € 30,00
• Bij 50 loten krijg je een waardebon van € 40,00

Snelders.jpg

Verkoopboekje vol en/of aanvullende vragen?

Werk je niet digitaal en is je verkoopformulier vol en wil je nog meer verkopen, of heb je een aanvullende vraag? Neem even contact op met:

Domien Stoffels
E-mail: tcjeugd@havohaalderen.nl
Telefoon: 06-53498797
 
Wij hopen op een goed resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!
 
Alvast bedankt, namens het HAVO Bestuur en de Technische-Commissie Jeugd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!