Pupil van de week

Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd van HAVO-1 is er een "Pupil van de week" waar spelers van onze (jongste)jeugd zich voor in kunnen schrijven. Lijkt het jou leuk om samen met de scheidsrechter en aanvoerders het veld op te lopen voor aanvang van de wedstrijd, een shoot-out te doen (en te scoren) bij de keeper van de tegenstander en een HAVO presentje in ontvangst te nemen? Je krijgt achteraf ook een drankje en een versnapering voor tijdens de wedstrijd. 

Aanmelden is mogelijk op de volgende pagina: Aanmelden "Pupil van de week"

pupil_img.png

Onderstaand een overzicht met alle "pupillen van de week" van seizoen 2021-2022.

Pupil van de week: Jasper Weideveld (HAVO - Trekvogels)

27 oktober 7:30  Afgelopen zondag was het "Super-Sunday" op sportpark 'de Notenboom', waar HAVO tegen koploper Trekvogels mocht aantreden. Speciale aandacht was er voorafgaand aan de wedstrijd voor Jasper Weideveld, onze pupil van de week! meer »

174x gelezen

Pupil van de week: Dani Janssen (HAVO - Eldenia)

11 oktober 6:45  Bij elke thuiswedstrijd van HAVO-1 is er een "Pupil van de week". Op zondag 10 oktober speelde HAVO 1 thuis tegen Eldenia 1 en stond Dani Janssen in de schijnwerpers. meer »

297x gelezen

Pupil van de week: Jélyn Stoffels (HAVO - SML)

27 september 20:45  Bij elke thuiswedstrijd van HAVO-1 is er een "Pupil van de week" en op zondag 26 september had Jélyn Stoffels de eer om de eerste van dit seizoen te mogen zijn toen HAVO tegen SML moest spelen. meer »

339x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!