Pupil van de week

Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd van HAVO-1 is er een "Pupil van de week" waar spelers van onze (jongste)jeugd zich voor in kunnen schrijven. Lijkt het jou leuk om samen met de scheidsrechter en aanvoerders het veld op te lopen voor aanvang van de wedstrijd, een shoot-out te doen (en te scoren) bij de keeper van de tegenstander en een HAVO presentje in ontvangst te nemen? Je krijgt achteraf ook een drankje en een versnapering voor tijdens de wedstrijd. 

Aanmelden is mogelijk op onderstaande pagina.

"Aanmelden Pupil van de Week"

pupil_img.png

Onderstaand een overzicht met alle "pupillen van de week" van seizoen 2021-2022.

Pupil van de week: Dean Meijs (HAVO - DVOL)

31 mei 8:15  De eer om als laatste "Pupil van de week" de aftrap te verzorgen op sportpark 'de Notenboom' was aan Dean Meijs. Tijdens de "Super Sunday" speelde HAVO niet haar beste wedstrijd (uitslag: 1 - 1), maar dat mocht de pret niet drukken.meer »

184x gelezen

Pupil van de week: Tim Campschreur (HAVO - Ewijk)

16 mei 12:45  De weergoden zijn HAVO goedgezind, want net als bij de voorgaande thuiswedstrijden was het heerlijk weer op sportpark 'de Notenboom' tijdens de wedstrijd tegen vv Ewijk gisterenmiddag. Deze keer was Tim Campschreur aan de beurt om de openingstreffer te maken, als "pupil van de week". meer »

177x gelezen

Pupil van de week: Javi Meijs (HAVO - Roda'28)

13 mei 7:45  Op een zonnig sportpark 'de Notenboom' was het afgelopen zondag een speciale middag voor JO9 speler Javi Meijs, die als "pupil van de week" in de belangstelling mocht staan! Van HAVO zijde was dit (helaas) één van de schaarse hoogtepunten van de middag (1 - 4 verlies), maar dat mocht de pret niet drukken...meer »

159x gelezen

Pupil van de week: Owen Gertsen (HAVO - VDZ)

26 april 11:15  Afgelopen zondag wist Owen Gertsen als "Pupil van de week" als enige te scoren in het doel van de tegenstander. Dit was iets wat de spitsen van HAVO-1 niet voor elkaar wisten te krijgen in het vervolg van de wedstrijd, een knappe prestatie dus! meer »

145x gelezen

Pupil van de week: Jax Witjes

11 april 9:00  Tijdens de topper, HAVO 1 - Beuningse Boys 1 (eindstand: 1-1) stond Jax Witjes voorafgaand aan de wedstrijd in de schijnwerpers als "Pupil van de week". Nadat het ijs was gebroken heeft Jax enthousiast met de warming-up meegedaan, samen met de teams het veld betreden en de aftrap mogen verzorgen. Het was een mooi doelpunt! meer »

388x gelezen

Pupil van de week: Joey Trommelen

28 maart 8:15  Op een zonovergoten sportpark 'de Notenboom', vanaf een plek op de reservebank, zag "pupil van de week" Joey Trommelen HAVO gisteren relatief simpel winnen van Arnhemse Boys (7-1). De eerste goal van de wedstrijd heeft Joey op zijn naam mogen schrijven bij het nemen van de aftrap!meer »

181x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!