RKVV HAVO - Oranje Comité - RKVV HAVO Haalderen

RKVV HAVO - Oranje Comité

RKVV HAVO - Oranje Comité

Banner2.jpg

Sinds enkele jaren valt het Haalders Oranje Comité onder de vlag van HAVO en er zijn inmiddels verschillende leuke evenementen georganiseerd. De pubquiz kunnen we al bijna als traditioneel bestempelen en de jongste jeugd weet ieder jaar weer te verrassen met hun enorm mooi versierde fietsen, om maar iets te noemen...

Het huidige team heeft besloten het stokje over te willen dragen en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste duizendpoten die het leuk vinden om voor onze activiteiten op Koningsdag mee te denken, te organiseren en op de dag zelf te begeleiden.

Zie jij het zitten om bijvoorbeeld een kleedjesmarkt op poten te zetten, een zeskamp te organiseren, of we houden we het gewoon bij kinderspellen, versierde fietsen optocht en een pubquiz en je bent bereid hier een steentje aan bij te dragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Het kost uiteindelijk maar een paar uur per jaar en je krijgt er een hoop blije gezichten voor terug. Tevens help je ons (als echte dorpsvereniging) bij te dragen aan onze maatschappelijke taak in een kleine kern als Haalderen.

Bij interesse kun je contact opnement door een e-mail te sturen naar: communicatie@havohaalderen.nl of vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Namens het Oranje-Comité RKVV HAVO Haalderen, alvast bedankt!

Aanmelden Oranje Comité* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!