Uit de bestuurskamer: impact coronavirus - RKVV HAVO Haalderen

Uit de bestuurskamer: impact coronavirus

Uit de bestuurskamer: impact coronavirus

28 maart 2020 10:15

Domien Stoffels

Beste HAVO-leden,

Momenteel leven we in een veranderende- en angstige wereld. Het Corona-virus houdt ons allen in de greep. De Overheid neemt bijzondere- en strenge maatregelen en scherpt deze voortdurend aan en dat is volkomen terecht. Ook de K.N.V.B. informeert de (amateur)verenigingen omtrent de situatie en verplicht de verenigingen ook tot bepaalde maatregelen.

Op dit moment ligt de competitie stil, geen wedstrijden maar er mag ook niet op het sportpark getraind worden. Ook geen andere activiteiten op het sportpark. Sterker nog, ook bij monde van de Gemeente is het verboden om het sportpark te betreden. Dus ook geen balletje trappen op een verlaten en afgesloten sportpark. De Gemeente gaat hierop handhaven! Deze maatregel geldt voorlopig nog tot 6 april. Echter, misschien dat die termijn wel verlengd gaat worden. Misschien tot 1 juni, misschien nog wel langer. We weten het nog niet. Omtrent de gevolgen voor de competitie zullen we binnenkort zeker door de K.N.V.B. geïnformeerd worden.

Ook voor de vereniging HAVO en jullie als HAVO-leden roept dit vragen op en heeft dit gevolgen. Het bestuur van HAVO zoekt met K.N.V.B. en Gemeente antwoorden op al deze vragen. Ook tracht het bestuur van HAVO de consequenties van dit alles duidelijker te krijgen om zelf maatregelen te kunnen nemen en jullie als leden te kunnen informeren. De gevolgen voor HAVO en haar leden zijn groot, zowel sportief als financieel.

Nogmaals, we wachten verdere berichtgeving van K.N.V.B. af, we zoeken naar antwoorden en zullen jullie als er ook maar enige mate van duidelijkheid is z.s.m. informeren.

Gun ons deze tijd en voor die tijd, blijf gezond.

Namens het bestuur van de  R.K.V.V. HAVO  
Delen

Lees meer over:
Uit de bestuurskamer corona coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!