Agenda

Agenda

Activiteiten in deze categorie op 17 oktober:

Fittest Haalderen op zondag 17 oktober!

“Op deze dag kom je erachter hoe fit je bent. Aan de hand van verschillende testen wordt de fitheid in kaart gebracht. Deze testen zijn eenvoudig uit te voeren en voor iedereen toegankelijk. De testen worden begeleid door vrijwilligers die vooraf zijn geïnstrueerd door fysiotherapeuten. Na het voltooien van de testen, worden de uitslagen door de fysiotherapeut met je individueel besproken.

Na de uitslag van de fittest loopt de route verder naar de sportmarkt. Op deze markt zijn vertegenwoordigers van verschillende sporten (waaronder RKVV HAVO) in Haalderen (en omgeving) aanwezig. Heb je vragen over sporten, beweegactiviteiten, trainingsuren of een sportvereniging dan kun je bij deze mensen terecht.

Wil je liever een sport of beweegactiviteit uitproberen dan is dat ook mogelijk. Er zullen enkele activiteiten zijn voor jong en oud, om een beter beeld te krijgen van de sport of beweegactiviteit.”

De fittest met sportmarkt start om 10:00 uur en is rond 13:00 uur afgelopen. De gehele dag mag je binnenwandelen bij De Tichel in Haalderen (hierbij worden de coronamaatregelen gevolgd). Het adres is dorpshuis De Tichel, Kolkweg 5A.

FacebookEvent.pngNet als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Zaterdag 18 september is de actie officieel van gestart gegaan en verkoopt onze (jongste) jeugd loten die €3 per stuk kosten, waarvan maar liefst 80% (€2,40) naar de club gaat: de jeugd wel te verstaan. Loten kunnen online worden aangekocht door op onderstaande banner te klikken. Help jij ons mee het doel te bereiken?

Steunons_banner_728x90.gif

  • 17 oktober 2021 10:00 - 17 oktober 2021 13:00

Beuningse Boys 1 - HAVO 1

  • 17 oktober 2021 14:00
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!