Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Privacyverklaring R.K.V.V. HAVO ten behoeve van leden, ouder(s) /verzorger(s) van leden.

Elke vereniging is verplicht om vanaf 25 mei 2018 een privacyverklaring te hebben volgens de
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hieronder vind je de privacyverklaring van R.K.V.V. HAVO:

R.K.V.V. HAVO vindt een correcte verwerking van persoonsgegevens erg belangrijk. Deze gegevens
worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en bewaard. Bij de verwerking van persoonsgegevens
houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) stelt.
In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met
welk doel.

Toestemmen gebruik persoonsgegevens.
Als je je als lid na de inwerkingtreding van bovenstaande verordening aanmeldt bij R.K.V.V. HAVO,
dan geef je op het inschrijfformulier toestemming voor het verwerken en bewaren van je persoonsgegevens door R.K.V.V. HAVO.
Verder heb je het recht om op ieder gewenst moment je toestemming in te trekken. Dit kun je
schriftelijk kenbaar maken bij onze ledenadministratie.

Geef je geen toestemming voor het verwerken en bewaren van je persoonsgegevens, dan word je lidmaatschap automatisch beëindigd.

Verwerken van persoonsgegevens

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens die je aan R.K.V.V. HAVO verstrekt:

Initialen, voor –en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Adres
Telefoonnummer(s)
E-mailadres
IBAN nummer, Rekeninghouder
Foto digitale spelerspas (spelende leden ouder dan 12 jaar)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

R.K.V.V. HAVO verwerkt jouw gegevens voor de volgende doelen:

Registreren als lid van onze vereniging en als lid van de KNVB, waardoor je speelgerechtigd bent;
Innen van de contributie;
Indelen van teams;
Communicatie intern.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te wijzigen. Om je persoonsgegevens te kunnen inzien, dien je een verzoek in bij onze ledenadministratie.
Binnen 4 weken ontvang je reactie om je persoonsgegevens te kunnen inzien.
Indien blijkt dat je persoonsgegevens onjuist zijn kun je je gegevens laten wijzigen.

Klachtenrecht

Heb je een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens door R.K.V.V. HAVO en kom je er
samen met ons niet uit om dit op te lossen, dan bestaat er de mogelijkheid om een klacht in te
dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit persoonsgegevens , via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruikpersoonsgegevens

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

R.K.V.V. HAVO bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te
realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Beveiliging

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de verwerking van je gegevens. R.K.V.V. HAVO treft voortdurend
maatregelen om je gegevens te beveiligen tegen verlies, of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Delen van persoonsgegevens met derden

De door ons verzamelde gegevens zijn nodig om de hierboven beschreven doelen te kunnen
realiseren. Enkel indien verstrekking van de gegevens aan derden nodig is voor het uitvoeren van de
hiervoor genoemde doelen of om aan wettelijke verplichtingen te voldoen, stellen wij je gegevens aan
KNVB en Sportlink ter beschikking. KNVB en Sportlink hebben in hun algemene voorwaarden privacy
statements opgenomen die voldoen aan de bepalingen van de AVG.

Contact
Indien je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens hebt, kun je met ons contact opnemen.
R.K.V.V. HAVO
Huchtstraat 35
6685 AE Haalderen

Inschrijfnummer 40144747 bij de Kamer van Koophandel

Wijziging in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen.
Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd.
Deze privacyverklaring is het laatst aangepast op 2 juni 2018

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!