Vacatures

Vacatures

(Hoofd)trainer

28-09-2021

Train(st)er JO9

Heb jij voetbal ervaring, of wellicht ooit een team getraind, of zoek je wellicht een stageplek voor je (sport)opleiding, of voetbal je in de HAVO jeugd en vind je het leuk om met jeugd bezig te zijn en heb je 1 tot 2 uur per week tijd over? Dan ben jij wellicht de persoon waar we naar op zoek zijn! 

Voor ons JO9 team zijn we namelijk op zoek naar een train(st)er die deze toekomstige HAVO helden van een degelijke basis kan voorzien. 

Het leren beheersen van de bal (baas over de bal) is het belangrijkste, maar ook plezier staat op deze leeftijd hoog in het vaandel.

Je staat er uiteraard niet alleen voor: vanuit de club ondersteunen we jou door o.a. een trainingsjaarplan (een basis voor de oefeningen die per leeftijdscategorie sowieso gegeven moeten worden), praktische begeleiding en coaching door de Technisch-verantwoordelijke.

Onze JO9 traint twee keer per week op maandag en woensdag van 18.15 tot 19.15 uur. 

Alle jeugdtrainers en leiders die binnen HAVO actief zijn moeten in het bezit zijn van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Indien deze nog niet in je bezit is, zal er vanuit de club een kosteloze aanvraag voor je worden ingediend waarvan de procedure succesvol zal moeten worden afgerond om definitief aan de slag te kunnen gaan bij onze vereniging. Een proefperiode om te kijken of het trainersvak iets voor je is, behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met: Domien Stoffels (Technisch Jeugdcoordinator: Mini-F t/m JO10). Tel: 06-53498797 (whatsapp mogelijk) of E-mail: d.stoffels@eu.aswatson.com

Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Social Media beheer Communicatief talent gezocht!
Scheidsrechter Spelbegeleider Mini's tm/ JO10
Horecamedewerker Kantinemedewerker/ster (weekenden)
Fotograaf (hobby) Fotograaf gezocht
Sponsorcommissie Medewerker/ster sponsoradministratie
Speler / speelster Speelsters HAVO Dames 1
(Hoofd)trainer Train(st)er JO9
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!