24 oktober: Super-Sunday “Oktoberfest”!

24 oktober: Super-Sunday “Oktoberfest”!

Domien Stoffels

Na een lange periode waarin we te maken hebben gehad met beperkingen, wordt er eindelijk weer gevoetbald op de velden en zijn de vooruitzichten positief. Evenementen mogen inmiddels ook weer worden georganiseerd en dat schept mogelijkheden: op zondag 24 oktober zal er aansluitend aan de wedstrijd HAVO 1 – Trekvogels 1 in onze kantine een heus “Oktoberfest” worden georganiseerd tijdens de eerste Super-Sunday van dit seizoen. En dat kan natuurlijk niet zonder de vrienden van HAVO!

Wat zijn “Vrienden van HAVO” ook alweer…?

Vrienden zijn (particuliere) sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen en met een (kleine) bijdrage zichzelf lid kunnen maken van deze supportersgroep. De inbreng van deze vrienden zal gebruikt worden voor diverse doeleinden binnen onze vereniging. Hieronder vallen bijvoorbeeld: het bekostigen van de muziek tijdens de Super Sunday's (die een paar keer per kalenderjaar zullen worden georganiseerd), activiteiten voor de jeugd, etc.

Herstart

Na een succesvolle start van dit (sponsor) initiatief, had seizoen 2020-2021 nog mooier en beter moeten worden. Helaas gooide de uitbraak van het coronavirus roet in het eten en waren we als organisatie genoodzaakt door te schuiven naar 2021-2022. We zijn verheugd dat het organiseren van feesten weer is toegestaan na de laatst aangekondigde versoepelingen (al dan niet met de coronacheck als voorwaarde) en kunnen met trots jullie meedelen dat we weer van start gaan! Het sponsorbord zal op korte termijn worden aangepast zodat de (nieuwe) sponsoren een mooi plekje krijgen in onze kantine.

BORD_CONCEPT.png

Super-Sunday!

De eerste Super-Sunday komt er al snel aan: op zondag 24 oktober 2021 zal direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd HAVO 1 – Trekvogels 1 een “Oktoberfest” losbarsten in de HAVO-kantine! Net als 2 jaar geleden zien we graag zoveel mogelijk mensen in Lederhosen, Tiroler dirndl jurken, Duitse voetbalshirts, etc. De HAVO-kantine alias “DIE HAVO-BIERSTUBE” zal geheel in stijl worden aangekleed door het kantinepersoneel en de leden van de Super-Sunday commissie! Nu het weer mag, hopen we op een druk bezochte en heel gezellige Super-Sunday!

Over eventuele maatregelen, zoals de Coronacheck, zullen wij jullie op een later moment informeren.

 

Namens de organisatie willen we in het bijzonder de sponsoren van de “Vrienden van HAVO” bedanken, maar daarnaast natuurlijk ook alle supporters die afgelopen zondag, na lange tijd van beperkingen, weer trouw langs de lijn (en buiten in de tent) aanwezig waren. We hopen jullie weer veelvuldig langs de lijn en in de kantine te zien bij wedstrijden van HAVO. En natuurlijk in het bijzonder, tijdens de Super-Sunday(s)!

Tot snel!Net als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Zaterdag 18 september is de actie officieel van gestart gegaan en verkoopt onze (jongste) jeugd loten die €3 per stuk kosten, waarvan maar liefst 80% (€2,40) naar de club gaat: de jeugd wel te verstaan. Loten kunnen online worden aangekocht door op onderstaande banner te klikken. Help jij ons mee het doel te bereiken?

Steunons_banner_728x90.gif

Laatste week "Albert Heijn - Voetbalpassie"

Vanaf 13 september t/m 3 oktober is het bij Albert Heijn mogelijk om Voetbalpassiepunten te sparen voor onze vereniging. De opbrengst is op dit moment €300 gepasseerd en dat is natuurlijk een mooi bedrag waar wij erg blij mee zijn! Help jij ons een eindsprint te maken naar €400? 

Heb jij punten gespaard en HAVO geselecteerd, dan moet je nog wel op de button ‘sponsoren’ klikken zodat je punten ook daadwerkelijk aan onze vereniging worden toegekend.Klik op onderstaande banner voor meer informatie!

BANNER1.png

Delen

Lees meer over:
Activiteiten Kantine Super-Sunday Vrienden van HAVO

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!