Facebook Toestaan Niet toestaan

Arnhemse Boys Schuytgraaf - HAVO

29 september 2021 10:30

Domien Stoffels

Na het gelijkspel (2 – 2) tegen SML van zondag 26 oktober mag ons eerste elftal onder leiding van scheidsrechter J.J.T. Buurman op zondag 3 oktober op sportpark ‘de Schuytgraaf’ aantreden tegen Arnhemse Boys (Schuytgraaf).

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SML hadden veel mensen getekend voor een gelijkspel tegen de (zelf benoemd) titelkandidaat, maar achteraf mag het resultaat best ‘teleurstellend’ worden genoemd.

Vrij snel na de aftrap kwam spits Sjors Venselaar oog in oog met de keeper van de tegenstander, maar zijn schot miste venijn en wist het net niet te vinden. Kort daarna wist Kefas Schut een penalty niet te benutten (door het midden, niet al te hard ingeschoten) en in de tweede helft ging HAVO keeper Leroy Razing ook nog eens onfortuinlijk op de bal staan, waarop een alerte speler van SML wist te profiteren.
Bij een 2 – 2 tussenstand kreeg HAVO ver in de blessuretijd van de wedstrijd (94e minuut) zelfs een tweede kans om vanaf de penaltystip te scoren na een overtreding op Sjors Venselaar. De spits die zelf achter de bal ging staan, nam de penalty nagenoeg identiek als Kefas Schut in de eerste helft, recht door het midden, tegen de keeper van SML aan.

Om een lang verhaal kort te maken: de einduitslag had zomaar ook 5 – 1 kunnen zijn als het allemaal wat meer had meegezeten. HAVO speelde met name in de eerste helft zeer overtuigend, wat zelfvertrouwen zal moeten geven voor de komende wedstrijd. Al is de ziekenboeg wel een zorgenkindje (Jeff Derksen, Tim Vonk, Daan Basten en Steven Paul).

Een verslag (van de Gelderlander) van de wedstrijd tegen SML, inclusief foto’s en filmpjes van de gemiste penalty’s is op de volgende pagina terug te vinden: https://www.havohaalderen.nl/289/282/in-de-media-havo-1---sml-1-inclusief-videos/

Zien we jou langs de lijn om HAVO te ondersteunen tegen Arnhemse Boys Schuytgraaf? Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Net als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Zaterdag 18 september is de actie officieel van gestart gegaan en verkoopt onze (jongste) jeugd loten die €3 per stuk kosten, waarvan maar liefst 80% (€2,40) naar de club gaat: de jeugd wel te verstaan. Loten kunnen online worden aangekocht door op onderstaande banner te klikken. Help jij ons mee het doel te bereiken?

Laatste week "Albert Heijn - Voetbalpassie"

Vanaf 13 september t/m 3 oktober is het bij Albert Heijn mogelijk om Voetbalpassiepunten te sparen voor onze vereniging. De opbrengst is op dit moment €300 gepasseerd en dat is natuurlijk een mooi bedrag waar wij erg blij mee zijn! Help jij ons een eindsprint te maken naar €400?

Heb jij punten gespaard en HAVO geselecteerd, dan moet je nog wel op de button ‘sponsoren’ klikken zodat je punten ook daadwerkelijk aan onze vereniging worden toegekend.Klik op onderstaande banner voor meer informatie!